Brandul anului by DriveHUB

Bine ai venit pe pagina concursului “Brandul Anului DriveHub”
Tu decizi care este
cel mai popular brand auto din Moldova
Aici tu și prietenii tăi decideți care marcă auto prezentă pe piața din Republica Moldova va obține cele mai multe voturi și titlul de „Cel mai popular brand auto”.
Ce branduri auto participă la concurs?
Pentru că una din prioritățile noastre este transparența - am decis că în goana după titlul de „cel mai popular brand auto” vor participa doar mărcile care au reușit să deschidă o reprezentanță oficială în Republica Moldova și care oferă spre vânzare automobile noi și cu garanție.
Ce trebuie să faci?
Alege din lista de mai jos marca auto care după părerea ta s-a evidențiat în 2022 prin modelele deosebite prezentate în Republica Moldova, tehnologii implementate, caracteristici excepționale sau chiar design unical, bifează-le și apasă butonul „Votează”. După ce oferi votul, poți vedea lista cu topul brandurilor preferate de către vizitatorii DriveHub. Poți vota o dată pe zi.
Rezultatele concursului


20%
Haval
18%
Toyota
14%
BMW
6%
Mercedes
2%
Ford
2%
Renault
2%
Audi
2%
Volkswagen
1%
Volvo
1%
Skoda
Apropo, poți să distribui pagina concursului cu prietenii tăi

Utilizează (butonul „Distribuie”). Veți reuși să aduceți marca vostră preferată în lista câștigătorilor. Pentru că știm cât de mult ții la brandul auto preferat, îți oferim posibilitatea să votezi în fiecare zi.

*Concursul nu poartă un caracter comercial și nu este sponsorizat. Rezultatele se bazează exclusiv pe voturile utilizatorilor DriveHub.