App DriveHub

  • Notificări la reduceri
  • și supliniri de stoc.
  • Compară ofertele
  • și navighează mai simplu.
13/05/2022
Partajare pe Facebook

De ce HAVAL este atât de popular?

HAVAL a reușit să cucerească rapid piața automobilistică. Fiind fondat în anul 2013, brandul și-a făcut apariția oficială în Republica Moldova pe 25 octombrie 2019. În doar circa 2 ani, marca a reușit să ajungă în „TOP 10 cele mai preferate branduri din țară”, conform vânzărilor de automobile noi. De ce HAVAL este atât de popular și care este cheia succesului, aflăm din interviul cu directorul centrului auto „GBS” SRL – Alexandru Corsac.


Cărui model HAVAL îi acordați preferință?

Fiecare model este unic în felul său. Peferințele sunt acordate în funcție de obiectivul centrului auto. Mie personal îmi place modelul HAVAL H9 pentru capacitățile sale extinse. Acest SUV poate fi condus oriunde, fără a avea teamă de consecințe. Pentru traficul urban, cele mai potrivite modele sunt H6 și Jolion.

Ce apreciați cel mai mult în jobul actual?

Cel mai mult apreciez confruntarea provocărilor zilnice și avalanșa de noutăți care trebuie asimilată. Astfel, devenim tot mai profesioniști.

Care sunt evenimente care au marcat activitatea brandului în Moldova?

Dintre cele mai frumoase evenimente, voi evidenția lansarea și prezentarea grandioasă a brandului HAVAL pe piața din Republica Moldova. Deasemenea, voi remarca faptul că doar în 2 ani jumătate, am reușit să ajungem în „TOP 10 cele mai bine vândute branduri auto din țară”. Nu ne vom opri aici! Avem un alt obiectiv ambițios de atins – să ajungem în clasamentul celor 5 cele mai bine vândute mărci.

Câți angajați sunt în echipa HAVAL?

Echipa HAVAL în Moldova este formată din 12 angajați, printre care: manageri vânzări, brand manageri și manageri marketing. În comunitatea noastră s-au adunat doar profesioniști, datorită cărora atingem obiective înalte.

Care este cheia succesului HAVAL în Moldova?

HAVAL reprezintă combinația perfectă dintre preț și calitate. Toate modelele sunt fiabile și sigure în exploatare. Marca satisface chiar și cele mai pretențioase cerințe ale automobiliștilor. De asemenea, voi accentua spiritul de echipă, obiectivele clare și bine definite, deservirea tehnică de înaltă calitate și orientarea către client.

Care au fost preferințele cumpărătorilor în anul precedent?

Brandul HAVAL este specializat exclusiv în producerea crossover-urilor. Cele mai preferate și bine-vândute modele ale anului au fost crossover-urile urbane: H6 (a III-a generație) și Jolion, ambele fiind ideale pentru naveta zilnică și călătoriile urbane.

Care sunt planurile producătorilor HAVAL pentru următorii ani?

În viitorul apropiat, se planifică excluderea din producție a crossover-urilor cu motor diesel și apariția versiunilor hibride. În special pentru utilizatorii DriveHub, anunțăm în premieră lansarea primului model hibrid H6 (generația a III-a), care va avea loc în toamnă. Pentru mai multe detalii, vom fi bucuroși să vedem utilizatorii platformei în showroomul – HAVAL.

Care este mottoul personal?

Spus și făcut!


Echipa celor de la HAVAL Moldova este plină de ambiție și dorință de a intra în clasamentul celor cinci cele mai preferante branduri auto din țară.

Dacă îți plac automobilele HAVAL, accesează catalogul DriveHub și alege-ți mașina potrivită.

HAVAL – I HAVE ALL!